SILVIUS

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES


La següent Política de Privacitat i Galetes estableix els termes en què Silvius.cat usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d'utilitzar el seu lloc web. Els camps en els quals s'inclou informació personal s'empraran d'acord amb els termes d'aquest document.

Informació que es recull


Silvius.cat podrà recollir la següent informació:
Nom d'usuari, direcció de correu electrònic, contrasenya d'accés, nom, cognom, data de naixement i un correu de recuperació de contrasenya.

Ús de la informació que es recull


Silvius.cat usa la informació del punt anterior per mantenir un registre d'usuaris.
Silvius.cat es compromet a complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura.

Política de Galetes


Una Cookie és un arxiu petit que envia un servidor web al disc dur de l'internauta que el visita amb informació sobre les seves preferències i pautes de navegació. Les pàgines web poden reconèixer a l'usuari individualment gràcies a elles.

Silvius.cat empra les galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Si vostè continua navegant per aquesta web s'assumeix que està d'acord en què es faci ús.

Silvius.cat no vendrà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment.

Silvius.cat Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.