SILVIUS

Què és Silvius

Silvius es una plataforma d’aprenentatge auto-gestionada on pots aprendre 4 matèries bàsiques relacionades amb la informàtica com són: Xarxes, web, Muntatge i Sistemes Operatius. Silvius esta pensat per a que qualsevol persona, tant tenint nocions bàsiques d’informàtica com si no, amb contingut variat abraçant els conceptes basics fins a els conceptes més complexes.

Quí sóm els creadors de Silvius?

Silvius ha sigut creat per cinc estudiants de grau mitjà de Manteniment de Sistemes Microinformatics i Xarxes, SMX, actualment cursant segon al Jaume Viladoms. Sóm un grup motivat per la informàtica i amb moltes ganes d’aprendre i provar els nostres límits com a estudiants d’informàtica orientant-ho a la programació.

Perquè el nom de Silvius?

Silvius ve del nom de la nostra tutora Silvia Macho. Es una persona a qui li tenim molt apreci i estem molt agraïts de tenir-la com professora ja que ens acompanya durant tota la nostra etapa estudiantil de SMX i ha sigut una referent i guia per a nosaltres inigualable. Per tot l’apreci que li tenim li hem dedicat el nostre projecte.

Foto del grup de Silvius amb la profesora